Novost!Isprobajte našu novu čokoladu Calbena!

Temperirka za čokoladu EASY MELT

Podijelite:

Temperature za različite vrste čokolade:

  • 28-29 stupnjeva - bijela čokolada
  • 30-31 stupnjeva - mliječna čokolada
  • 31-32 stupnja - tamna čokolada
Redovna cijena 65,00 € Special Price 50,00 €
NA ZALIHAMA
SKU
CHOCOMELTER_NEW
+7,00 € Poštarina
Kliknite za punu veličinu.

Temperirka za čokoladu EASY MELT

Temperirka za čokoladu EASY MELT idealan je za otapanje čokolade, ukrašavanje kolača, izradu slatkiša, fondua i drugih delicija.

Kapacitet od 900 g čini ga idealnim za čokoladne zabave i prigode. Temperirka dolazi s uklonjivom posudom od nehrđajućeg čelika koja Vam je potrebna za namakanje, a osigurava i jednostavno rukovanje tijekom čišćenja. S prekidačem s dvostrukom kontrolom temperature i kljunom za lijevanje EASY MELT ima sve što vam je potrebno za izradu ukusnih slastica - i lako se i čisti.

  • Kapacitet: 900 ml otopljene čokolade.
  • Dimenzije: 22 cm Š x 11 cm V

 

Profesionalni stroj za temperiranje čokolade, preljeva, umaka... Spremnik kapaciteta 1l od nehrđajućeg čelika. Posuda na dnu grije se poprečno - kako bi se osigurala ujednačena temperatura. Regulacija temperature pomoću termostata.

Kako koristiti čokoladnu temperirku:

1. Grijanje

  • - za izradu pralina, preljeva bolje je koristiti kvalitetan preljev, čokoladu s najmanje 32% kakao maslaca
  • - Najbolje je otopiti malo više glazure nego što je potrebno
  • - Izbjegavajte kontakt s vodom, inače će viskoznost čokolade biti neodgovarajuća

2. Hlađenje

- Za sjajniji površinski sloj pustite da se glazura ohladi na 26-28 stupnjeva dodavanjem preostalih komadića čokolade

- Onda pustite da se čokolada kratko zagrije na odgovarajuću radnu temperaturu - u tome je tajna proizvodnje profesionalnih čokoladnih proizvoda - umijeće temperiranja čokolade

Write Your Own Review
Pišete recenziju za:Temperirka za čokoladu EASY MELT
Što je ovo? Check this to access personnalized search result and suggestions based on your own history.
Što je ovo? Check this to accept third party transmission.
© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.